Dakbedekking

Bij Allard Dakwerken worden vrijwel alle soorten dakbedekkingen verwerkt.

De meest voorkomende is toch wel de bitumineuze dakbedekking, deze bestaan uit APP gemodificeerd, en SBS gemodificeerd .

Bij deze 2 dakrollen kunt u zelf de keuze maken met of zonder leislag en ook nog in verschillende kleuren.

Kunststof dakbedekking

De kunststoffen die wij verwerken zijn:

Dak shingels

Een shingel is een schubvormige bitumineuze dakbedekking voor een licht hellende dak. Het is een mooi materiaal en met een ruime keuze uit kwaliteit vorm en kleurstelling. Een shingel heeft  een lange levensduur tegen relatief lage kosten

EPDM

Dit is zeer elastische gewapende rubberen mat en daar door bij elke dakvorm toe te passen. Deze kunststof is onderhoudsvrij, en eveneens bestendig tegen zouten, zuren, ozon en tegen UV stralen. Deze duurzame kunststof is milieu vriendelijk en 100 procent recyclebaar. De levens duur van deze dakbedekking is op z’n minst 30 jaar

TPE

Is de meest geavanceerde kunststof dakmateriaal, dit product is makkelijk recyclebaar, UV bestendig,en makkelijk te onderhouden met een zachte bezem en zeep, het is eveneens bestendig tegen chemische stoffen. De levensduur van deze kunststof is 25 jaar.

PVC

is een gewapende pvc kunststof, deze kunstof is er in verschillende dikte te krijgen, daar komt wel bij hoe dikker hoe beter. PVC kunststof is kwetsbaarder dan EPDM en TPE, het kan aangetast worden door organische grondstoffen, olie, bitumen.

Al deze kunststoffen worden verwerkt met een föhn en lijm.
Er komt geen open vuur aan te pas.